Trade-Consultancy-Services

Welkom bij Indorim - Trade, Consultancy & Services

  INFO@INDORIM.COM
  +31 (0)161 224609

Uw veelzijdige dienstverlener, intermediair en promotor.


Onze DIENSTEN

Uw administratie/boekhouding verzorgen wij al vanaf 69 euro per maand.

Indorim kan uw bedrijfsadministratie zo verzorgen dat u op een makkelijke manier de nodige informatie kunt verkrijgen. Wij maken hierbij gebruik van Exact Online alles-in-één oplossing! Wij zorgen al vanaf 69 euro/maand voor het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van uw administratie.

Interim diensten op locatie. Vanaf 25 euro per uur.

Of het nu gaat om het wegwerken van achterstanden in uw administratie of tijdelijke vervanging van ziekteverlof, we kunnen u (incompany) al vanaf 25 euro/uur veel werk uit handen nemen. Indorim kan u op detacheringsbasis van dienst zijn.

Fiscale diensten

In collegiale samenwerking met WEST ADVICE Belastingadviseurs (aangesloten bij het Register Belastingadviseurs) zorgen wij ervoor dat uw belastingaangiftes (b.v. IB, BTW,VB) tijdig en op de juiste manier wordt gedaan zodat u zeker weet dat u niet teveel belasting betaalt.

Analyse en Advies

Wij inventariseren, in collegiale samenwerking met V&P Administraties, uw huidige administratie en adviseren hoe u uw administratie zo efficient mogelijk kan inrichten. Wij bieden ondersteuning in het verlichten van uw werkzaamheden en helpen u graag met passende oplossingen voor uw situatie. En dat is precies waar Indorim naar streeft.

Website ontwikkeling al vanaf 149 euro!

Een professionele website hoeft niet duur te zijn. U laat ons uw wensen (stijl en/of kleuren) weten en wij plaatsen een casco website ontwerp ONLINE dat aansluit bij uw wensen. Wij geven invulling aan uw website zodra u ons groen licht geeft. U levert daarvoor ons de benodigde informatie aan (b.v. tekst, foto's)... en ... INDORIM doet de rest. En dat alles vanaf 149 euro inclusief hosting!

Promotor nieuwe activiteiten

U wilt uw bedrijf of produkt op de "kaart" zetten? Maar u heeft daar de tijd niet voor? Wij kunnen u hierbij helpen! Met een speciaal voor u samengesteld team bewerkstelligen wij uw doel ... positief resultaat! Graag nemen wij uw wensen door in een vrijblijvend gesprek! Belangstelling? E-mail: info@indorim.com

Intermediair

U heeft een bepaalde opdracht of activiteit dat u wilt uitbesteden? U heeft daar zelf geen tijd voor om naar de beste en voordeligste oplossing te zoeken? Wij kunnen u hierbij helpen! En natuurlijk houden wij naderhand ook de voortgang van uw opdracht in het oog. Dat hoort er gewoon bij. Interesse? Graag nemen wij uw wensen door in een vrijblijvend gesprek! E-mail: info@indorim.com


Nieuws

+31 (0)161 224609
Contact informatie

  Indorim
F.R. (Rob) Koster

Schoutstraat 20
5121 KB Rijen
Nederland

  +31 (0)161 224609
  info@indorim.com

  KvK-nummer:17239260